top of page

Sommerskole i Oslo

Podium er en fast arrangør av sommerskole for elever i Osloskolen.

Les mer om dette på sommerskolenoslo.no

Game On

Bli med på det ultimate spilleventyret! Dette kurset er for gaming-entusiaster som ønsker å lære koding og spillutvikling. Lag ditt eget spill med Scratch, Roblox Studio eller Fortnite Unreal Editor. Utforsk matematikk, programmering og fremtidens teknologi. Opplev spennende utflukter, fysiske spillutfordringer og episke turneringer på moderne gaming-PCer.

Sommerskole på gamingsenteret vårt i Nydalen er en perfekt arena for å knytte langvarige vennskap gjennom gaming og få en introduksjon til viktige arbeidslivsferdigheter som programmering og digitalisering. Våre kurs legger til rette for at barn og unge skal ha det gøy og få anledning til å møte likesinnede som deler interessen for gaming. På sommerskolen vil deltakerne få en introduksjon til programmering og spillutvikling, prøve et bredt utvalg av

sosiale spill, møte hverandre i morsomme konkurranser, teste ut ny teknologi som VR og racing simulator og mye, mye mer.

teamet rundt sommerskole-banner.png

Kursets målsetning er å skape faglig og sosial læring gjennom lek og utforskning i spill. Gjennom å bygge sitt eget spill lærer elevene programmering, matematikk, prosjektplanlegging og design. Videre tilrettelegges det for sosial læring gjennom trygg og mestringsbasert daglig sosial gaming.

Vil du bli med? Klikk deg over til sommerskolenoslo.no, og finn kurset «Game on!»

Velkommen til vårt gamingsenter i Nydalen,

Sandakerveien 114B (KART), 1.etasje.

Sommeren 2022 arrangerte vi sommerskole i samarbeid med Playwell. Vi kjørte to opplegg: Gamingskole, og koding og gaming.

På Koding og Gaming fikk elevene lære å programmere egne spill, og gjennom dette lære prosjektplanlegging, matematikk, programmering og spilldesign.

Gamingskolen var et 5-dagers aktivitetsopplegg for gamere. Deltakerne møttes 4 timer hver dag på Playwell Gamingsenter for spill- og fysisk trening. Med en profesjonell E-sportstrener fikk deltakere lære om samarbeid, strategi og teknikk. I løpet av uken fikk de opplæring i fysiske øvelser for gamere i lokalet hvor vi brukte f.eks. verktøyet BlazePods og VR. Dagene fokuserte på ulike ting som f.eks. kosthold og søvnhygiene sammen med en erfaren trener.

 

Møt lærerne

bottom of page