top of page

Konferanse: Gaming i læring og inkludering 2023

Oppdatert: 7. sep. 2023Sammen med konfransier Samuel Massie har Konferanseplassen.no gleden av å gjenta fjorårets suksess, og inviterer alle interesserte til konferanse på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen 23. til 24. november.


Hvilke læringspotensiale ligger det i spill? Kan Gaming i læring gi noen form for læringsutbytte og gi lærere en bedre forståelse av elevers liv og utfordringer? Tidligere statsminister og nå partileder for Høyre, Erna Solberg åpner konferansen.


På programmet har vi også mange fagsterke, innsiktsfulle og engasjerte foredragsholdere som bruker dataspill som et verktøy i både læring og integrering, som deler sine erfaringer på feltet. Podium, med våre spillpedagoger Kenneth Jul-Larsen og Makieu Linaae, vil i år også være en av foredragsholderne på konferansen. Med dette håper vi å vise flere at dataspill faktisk er et verdifullt verktøy på mange områder, og videre bidra til at flere vil ta i bruk denne "verktøykassen", enten det er til utdanning eller sosial inkludering.
Les mer og kjøp billetter på konferanseplassen.no. Vi håper å se deg der!

Comments


bottom of page