Skip Navigation LinksVil-du-jobbe-hos-oss

​​​​​​Vil du jobbe hos oss?

 

Podium er en bedrift som legger stor vekt på mennesker og verdier. Vi trenger verdiorienterte mennesker som har evnen til å vekke, motivere og løfte andre i utfordrende situasjoner. Hvis du ønsker å jobbe hos oss, må du kjenne deg igjen i verdiene våre: Verden (mangfold), engasjement, kvalitet, kompetanse, empati og respekt – forbokstavene til disse ordene danner til sammen ordet VEKKER. Sammen med oss vil du vekke interesse!

Som instruktør eller veileder i Podium vil du møte mennesker av ulik etnisitet som befinner seg i en viktig endringsprosess. Din hovedoppgave blir å bruke din erfaring og kompetanse til å styrke og synliggjøre det enkelte menneskes potensial, personlig og i arbeidslivet, også i samspill med andre.

Hos oss møtes alle med respekt, varme og ekte engasjement.

Vi leter etter DEG som har erfaring med å jobbe med mennesker i endring, gjerne med flerkulturell kompetanse, pedagogisk eller helsefaglig bakgrunn.

Vi kan tilby DEG fleksibilitet, egen bedriftshelsetjenesteordning og interne sertifiseringsprogrammer.

 

 


 

Åpen søknad​

Har du evne til å vekke, motivere og løfte mennesker i deres endringsprosess?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, enten som veileder eller som norsklærer, som har evnen til å løfte og motivere andre i utfordrende situasjoner og vil gjerne komme i kontakt med potensielle kandidater som ønsker en karriere hos oss.

Som veileder må du ha 3 årige høyskole, gjerne innen pedagogikk og gode kjennskaper om arbeidsmarkedet.

Som norsklærer er vi interessert i deg som er utdannet pedagog som har tilleggsutdannelse i Norsk som andrespråk.

Hørtes dette interessant ut? Registrer din CV via linken under og spesifiser dine styrker og kompetanse, hva du kan bidra med samt hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Er det noe du vil spørre om så ta kontakt med vår
HR leder Pål Didriksen telefon 47 37 50 47.

 Åpen søknad