Skip Navigation Linksartikkel-kickoff-podium

​Over 150 ansatte samlet på Podiums årlige kick-off! 


Fredag 4.september gikk årets kick-off av stabelen. Over 150 ansatte fra hele landet var samlet på Månefisken i Oslo. Med godt humør og i fantastiske lokaler sto faglig innhold, underholdning og middag på programmet. 

Tidligere administrerende direktør Runar Heggen ble takket av, og stafettpinnen ble gitt videre til Kari Hilde Høvik. Det ble en verdig seanse og en viktig markering for bedriften. Podiums nye strategier og organisasjon ble presentert. Målet med årets kick-off var å feire den fantastiske jobben som våre ansatte gjør hver eneste dag. Historier og bilder ble delt, noe som vekket både stolthet og engasjement. Talentene i Podium er mange, og våre herlige instruktører bidro med både underholdning og kunst. Ikke minst satt latteren løst i salen da vår innleide foredragsholder Halvor Haukerud fra www.motarbeider.no ga oss tips til hvordan gripe an de nye endringsprosessene i bedriften. En innholdsrik dag ble toppet med en stemningsfull middag, og noen av de sprekeste fortsatte utover kvelden – på dansegulvet. 

Å samles på denne måten oppleves som meningsfylt og bidrar til at Podiums ansatte, på tvers av hvor man jobber i bedriften, opplever å være en del av en større helhet og et sterkere fellesskap. Vi gleder oss allerede til neste år! 

Maria Roaas