Skip Navigation LinksKursdeltager

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kursdeltaker

Hos oss blir du møtt med faglig dyktige instruktører og veiledere som bistår deg i din prosess mot varig arbeid. Arbeidet starter vi i fellesskap allerede første dag. Vi hjelper deg til å fremme dine kvaliteter og egenskaper i CV, søknader og i intervjutrening. Sammen tydeliggjør vi både hvor du er på vei og prosessen frem til målet ditt.

Når du starter hos oss, vil du få all nødvendig informasjon som sikrer at du føler deg ivaretatt. Du får innledningsvis hilse på instruktørene som skal følge deg igjennom hele prosessen, samt andre kursdeltakere. Dagene er varierte og kan bestå av individuelle samtaler, gruppeundervisning, praktiske oppgaver, spennende gjesteforelesere, bedriftsbesøk og utflukter.

Vi vet at en god relasjon til dine meddeltakere på kurset kan ha en avgjørende betydning både for din læringsprosess og for nettverksbygging. Vi legger derfor stor vekt på å bygge opp et godt samspill mellom deltakerne på våre kurs.

Du vil få utdelt PC med nettilgang til bruk under kurset. Du får også tilgang til printer og kopimaskin. På alle kursene våre  serverer vi gratis te og kaffe.

​​​b_6454_2324.jpg